fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Schildersbedrijf Noom kiest voor een leuke samenwerking met KIK!
fade
7974
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7974,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Beurs, Portfolio, Print

Schildersbedrijf Noom

Maak kennis met Schildersbedrijf Noom, schilders van nature. Hun ruim 115 ervaring zorgt ervoor dat het schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij hun in vertrouwde handen is. Zij ademen kwaliteit en transparantie en hechten aan duurzaamheid en vertrouwen.

 

Wij zijn gestart met het ontwerpen van een passende print voor hun wand in hun kantine. Met een bar voelt dit deel toch een beetje aan als een bruin café en daar past deze wand prima tussen! Met hun kernwaarden goed in beeld, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan.

 

En inmiddels hebben we ook leuke bewonerskaarten opgeleverd. Dit laat een schilder achter om te laten weten wat er wanneer gaat gebeuren.

 

Onze persoonlijke ansichtkaartjes inspireren nog steeds veel bedrijven. Nu hebben we ook voor Noom verjaardagskaarten mogen maken.

 

Om personeel te werven laat Noom zich graag zien op verschillende bijeenkomsten. Daar is een rollbanner makkelijk voor! Ook hebben we een advertentie hiervoor opgemaakt.

 

Aan het eind van het jaar wil je je klanten en je personeel bedanken met een relatiegeschenk. Klanten kregen een mooie rollade en daar moest een mooie verpakking voor ontworpen worden. Met daarop een leuke quote. Nou dat is een mooie opdracht voor ons!

 

En soms is het ook leuk om tussendoor je personeel te bedanken. Dat hoeft niet persé aan het eind van het jaar. We hebben een leuke kaart gemaakt met Pasen om aan een bosje bloemen te hangen!

 

Werken vanuit kernwaarden is heel sterk, dat blijkt wel uit deze personeelsadvertentie. Schilderbedrijf Noom is een sterk familiebedrijf dat goed zorgt voor haar medewerkers. Door voor deze tekst te kiezen, zetten we een sterke waarde neer, die voor nieuwe medewerkers zeker aanspreekt.

 

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!